2018 Yılında Kaçırılmaması Gereken 40 Film | Sena Özkurt

 2018 Yılında Kaçırılmaması Gereken 40 Film | Sena Özkurt

2018’de gösterime girecek filmler arasından her zevke hitap eden ve en heyecan uyandıran 40 yabancı filmi Episode Dergi olarak sizler için derledik. 2018 senesi aksiyon filmlerinden süper kahraman filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden animasyonlara kadar uzanan zengin içeriğiyle sinema açısından verimli bir yıl olacak. İyi seyirler!

Venom

Vizyon Tarihi: 5 Ekim 2018

Örümcek Adam serisinin yardımcı karakterlerini anlatacak yeni bir üçleme için Sony en sonunda kollarını sıvadı. Üçlemenin ilk filminde Tom Hardy Venom olarak başrolde olacak. Venom karakteri daha önce Örümcek Adam 3’te Topher Grace tarafından canlandırılmıştı. Zombieland filminin yönetmeni Ruben Fleischer tarafından yönetilen filmin 18+ olarak vizyona gireceği onaylandı.

Wreck-It Ralph 2: Ralph Breaks The Internet

Vizyon Tarihi: 21 Kasım 2018 (Amerika)

İlk filmin başarısından sonra ekip ikinci bir film için tekrar bir araya toplanıyor. Zootropolis ile Oscar ödülü kazanan yönetmen Rich Moore ikinci film için de yönetmenlik yapacak. İlk filmin altı yıl sonrasında geçen film Walt Disney Stüdyoları yapımı ilk animasyon devam filmi olacak.

Halloween

Vizyon Tarihi: 10 Ekim 2018 (Amerika)

2018’de gösterime girecek filmler  arasında 1978 yapımı orijinal filmin devam filmi olarak hazırlanan Halloween de var. Filmde Jamie Lee Curtis maskeli katil Michael Myers’tan kaçmakta olan ana karakterimiz Laurie Strode rolüne devam edecek. David Gordon Green tarafından yazılan ve yönetilen film korku filmlerine yeni bir nefes getirebilir.

Aquaman

Vizyon Tarihi: 21 Aralık 2018

DC’nin 2018 yılında izleyiciye sunacağı tek film olan Aquaman’ın Wonder Woman filmiyle aynı başarıyı yakalaması bekleniyor. Justice League’ten sonra Jason Mamoa’nın Aquaman olarak tekrar görüleceği filmi James Wan yönetiyor.

A Wrinkle In Time

Vizyon Tarihi: 20 Nisan 2018

Karlar Ülkesi filminin senarist ve yönetmeni Jennifer Lee’nin projelerinden biri olan film Madeleine L’Englethe’nin çok sevilen aynı adlı romanından uyarlanıyor. Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Chris Pine ve Gugu Mbatha-Raw gibi oyuncuların rol aldığı filmi Ava DuVernay yönetiyor.

The Purge: The Island

Vizyon Tarihi: 20 Temmuz 2018

James DeMonaco’nun korku ve distopya öğelerini birleştirdiği The Purge Serisinde, polis gücü her yıl bir kere 12 saat boyunca askıya alınınca ortaya çıkan suç ve vahşet dolu geceyi işliyor. Serinin dördüncü filmi, diğer filmlerin de öncesini anlatıyor ve Purge gününe nasıl ve neden karar verildiğini anlatıyor.

Fighting With My Family

Vizyon Tarihi: Belli Değil

Stephen Merchant’ın tek başına yönetmenliğini yapacağı ilk film olan Fighting With My Family, Merchant, Nick Frost, Dwayne Johnson, Lena Headey ve Vince Vaughn gibi oyunculara da yer veriyor. Eski bir güreşçinin hikayesine odaklanan film, karakterin çocukluk hayalini gerçekleştirmek için WWE’ye (Amerikalı Profesyonel Güreş Eğlence Şirketi ) katılma çabasını anlatıyor.

Tomb Raider

Vizyon Tarihi: 16 Mart 2018

The Wave filminin yönetmeni Norveçli Roar Uthaug tarafından yönetilen filmde başrolü Alica Vikander üstleniyor. Tomb Raider’ın son oyunlarından uyarlanan senaryo, bir hayatta kalış hikayesine odaklanıyor. Alicia Vikander tarafından canlandırılan yeni Tomb Raider diğer filmlerden epeyce farklı ve çok daha başarılı olacağı konuşuluyor. Video oyunlarının sinema uyarlamaları şimdiye kadar başarılı bir işe imza atamamıştı, Tomb Raider filminin en sonunda bu laneti kırıp kıramayacağı merakla bekleniyor.

Bumblebee

Vizyon Tarihi: 21 Aralık 2018

Son 10 yıldır Transformers filmlerini yöneten Michael Bay bu sefer koltuğunu Kubo and the Two Strings filmiyle bilinen Travis Knight’a bırakıyor. Transformers serisinin yan hikayesi olarak düşünülen Bumblebee 80’lerde geçiyor ve Hailee Steinfeld tarafından canlandırılan genç bir kızın daha sonrasında devasa uzaylı robot Bumblebee’a dönüşecek olan Vosvos’uyla olan ilişkisine odaklanıyor.

Bohemian Rhapsody

Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2018

Şu sıralar yönetmeni Bryan Singer’ın filmin yönetmenliğinden ayrıldığı söylentileriyle sarsılsa da Queen solisti Freddie Mercury’nin hayatını anlatacak olan Bohemian Rhapsody hala 2018’in merakla beklenen filmlerinden biri. Filmin yeni yönetmeni Dexter Fletcher olarak kararlaştırıldı. Şu an için 2018 Noel’inde vizyona girmesi planlanan filmde Sacha Baron Cohen de yer alacak.

Rampage

Vizyon Tarihi: 11 Mayıs 2018

80’lerin ünlü atari oyunlarından biri olan Rampage Brad Peyton tarafından yönetiliyor ve Dwayne Johson da oyuncu ekibinde. Üç sıradan insanın bir King-Kong klonuna, devasa bir kertenkeleye ve kurt adama dönüşmesini anlatan oyunda temel amaç gökdelenleri yıkmak ve tankları yumruklamaktı. Görsel efektlerle doldurulan Hollywood filmleri için mükemmel bir malzeme olacağı kesin.

Skyscraper

Vizyon Tarihi: 13 Temmuz 2018 (Amerika)

Büyük aksiyon filmlerinin aranan isimlerinden biri olan Dwayne Johnson’ın 2018’de yer alacağı bir diğer film ise Skyscraper. Dwayne Johnson’ın dünyanın en yüksek binasını havaya uçurmakla suçlanan eski bir federal ajan olan Will Ford’u canlandırdığı bu film Ford’un ismini temize çıkarma çabasına odaklanıyor. Dodgeball ve We’re The Millers gibi filmlerin yönetmen Rawson Marshall Thurber tarafından yönetilen ve yazılan film, senenin en eğlenceli aksiyon filmlerinden biri olabilir.

Slender Man

Vizyon Tarihi: 18 Mayıs 2018 (Amerika)

İnternette dolaşan korku hikayelerinin belki de en ünlüsü olan Slender Man ilk defa 2009 yılında Eric Knudsen tarafından yaratılmıştı. The Losers filminin yönetmeni Sylvain White tarafından beyaz perdeye uyarlanıyor. Slender Man, motivasyonu ve ortaya çıkışı tam olarak bilinmeyen ama varlığının korkunç olaylara zemin hazırladığı, hayalete benzeyen ince uzun ve yüz detaylarının olmadığı aynı adlı baş karakterin hikayesine odaklanıyor.

Red Sparrow

Vizyon Tarihi: 2 Mart 2018

Jennifer Lawrence’ın Açlık Oyunları üçlemesinin yönetmeni Francis Lawrence ile tekrar bir araya geldiği Red Sparrow filmi Jason Matthews’ın aynı adlı romanından uyarlanıyor. Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling ve Jeremy Irons’ın da oyuncu kadrosunda bulunduğu filmde, Lawrence bir Amerikan casusunun peşindeki Rus bir ajanı canlandırıyor. Mart ayında vizyona girecek film yılın en güçlü aksiyon/gerilim filmlerinden biri.

Creed 2

Vizyon Tarihi: 21 Kasım 2018

Oscar adayı Creed filminin devam filmi Creed 2’de Michael B Jordan Adonis Creed rolüne geri dönerken Sylvester Stallone de ona Rocky Balboa olarak eşlik ediyor. Stallone’nin yazıp yönettiği filmde Dolph Lundgren de Ivan Drago olarak tekrar beyazperdede olacak ve Drago’nun çocuğu da seride ilk kez bu filmde görülecek.

God Particle

Vizyon Tarihi: 2 Şubat 2018 (Amerika)

Geçen sene Cloverfield’ın yan filmi olarak vizyona giren 10 Cloverfield Lane filminden sonra yapımcı J.J. Abrams bu sefer de God Particle filmini aynı yöntemle tekrar vizyona hazırlıyor. Daniel Bruhl, Chris O’Dowd ve David Oyelowo’nun oyuncu kadrosunda bulunduğu filmde bir grup astronotun Uluslararası Uzay İstasyonu’nda mahsur kalması ve bu sırada dünyanın beklenmedik bir şekilde yok olması anlatılıyor.

Isle Of Dogs

Yayın Tarihi: 29 Haziran 2018

Wes Anderson’ın çok eğlenceli Fantastic Mister Fox’undan bir sonraki animasyon filmi Isle of Dogs geleceğin Japonya’sında geçiyor. Sebebi bilinmeyen bir salgın köpek nüfusunu epey azalttıktan sonra bir adada karantiya alınan bir grup köpek ve bir çocuğun bu adadan kendi evcil hayvanını geri alma çabasını anlatan filmde Bryan Cranston, Jeff Goldblum, F. Murray Abraham ve Bill Muray seslendirme kadrosunda bulunuyor.

Mary Poppins Returns

Vizyon Tarihi: 25 Aralık 2018

2018 yılı bir nevi nostalji senesi olmaya devam ediyor. 2018 yılında yeniden çekilen veya devam filmi olarak düşünülen bir başka film ise Disney’in 1964 yapımı ve Julie Andrews’ın başrolde olduğu Mary Poppins. Yıllar sonra çekilen bu devam filminde ünlü karakteri bu sefer Emily Blunt canlandırıyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde Aralık ayında vizyona girmesi planlanan filmde Dick Van Dyke ve Julie Walters da yer alacak.

Mission: Impossible 6

Vizyon Tarihi: 27 Temmuz 2018

90’ların aksiyon filmleri olmasına rağmen Görevimiz Tehlike serisinin neredeyse bütün filmleri Tom Cruise’un üstün dublörlük yetenekleri ve yüksek teknolojinin bol bol kullanıldığı aksiyon dolu sahneleri sayesinde 2000lere kadar uzanan yeni filmlerle kendilerini yenilemeyi sürekli bildi. Rogue Nation filminin yönetmeni Christopher McQuarrie tarafından yazılan ve yönetilen serinin altıncı filminde Cruise bir kez daha Ilsa Faust ile bir araya geliyor. Görevimiz Tehlike filmlerine getirilen en büyük eleştirilerinden biri filmin kötü adamlarının filmin hiç bitmeyen aksiyonuna yenik düşmesi ve senaryonun kötü adamların motivasyonlarını desteklememesiydi. Yeni film, eğer filmin kötüsü Ethan Hunt’ı dikkate değer bir düşmana dönüştürebilirse, bu sefer bu eleştiriyi kırabilir.

Pacific Rim: Uprising

Vizyon Tarihi: 23 Mart 2018

İlk filmin yönetmenliğini yapan Guillermo del Toro’nun filmin devamında sadece yapımcılık koltuğunda oturuyor olması bu filme karşı olan heyecanınızı azaltmamalı. John Boyega’nın canlandırdığı Jake Pentecost’un liderliğini yaptığı yeni bir canavar savaşçı grubu insanlığın en büyük düşmanı olarak ortaya çıkıyor. Heyecanlı ilk filmin devamının nasıl olacağı herkes tarafından merak ediliyor.

Mary And The Witch’s Flower

Vizyon Tarihi: 18 Ocak 2018

2015’te yapımcı Yoshiaki Nishimura’nın da içinde bulunduğu birçok animasyon sanatçısı Studio Ghibli’yi bırakıp kendi yapım şirketleri Studio Ponoc’u kurmuştu. İlk filmleri Mary and the Witch’s Flower Mary Stewart’ın aynı adlı The Little Broomstick adlı öyküsünden uyarlanıyor ve Arietty, When Marnie Was There filmlerinin yönetmeni Hiromasa Yonebayashi tarafından yönetiliyor. Filmin İngilizce dublajında Kate Winslet ve Jim Broadbent da yer alıyor.

X-Men: The New Mutants

Vizyon Tarihi: 13 Nisan 2018

Deadpool ve Logan filmlerinden sonra 20th Century Fox Marvel evrenine daha yetişkin bir ton katabileceklerine dair seyirciyi ikna etmiş oldu. Şirketin 2018 yılında vizyona girecek filmlerinden biri olan The New Mutants ile korku filmlerine de giriş yapılmış oluyor. Josh Boone tarafından yönetilen filmde daha önce Split ve The Witch gibi korku filmlerinde de yer almış Anya Taylor-Joy da yer alıyor. Yeni yeni ortaya çıkan mutant güçlerini keşfetmekte olan 5 gencin karanlık deneyimlerini anlatan filmin korku ve gerilim öğeleri çizgi roman severleri şaşırtabilir.

Solo: A Star Wars Story

Vizyon Tarihi: 25 Mayıs 2018

Filmin çekim görüntüleri ve 2016 yılında çıkan ve sürpriz bir şekilde Star Wars serisinin hayranları tarafından çok sevilen Rogue One filmi Han Solo’nun hikayesinin anlatılacağı yeni Star Wars yan hikayesinin heyecanla beklenmesine yol açtı. Alden Ehrenreich’ın Han Solo’nun gençliğini canlandırarak Harrison Ford’un yerini alacağı yeni filmde Chewbacca ve Donald Glover tarafından canlandırılan genç Lando Calrissian karakterleri de bulurken Woody Harrelson ve Emilia Clarke da oyuncu kadrosunda.

Boy Erased

Vizyon Tarihi: 28 Eylül 2018 (Amerika)

2018 yılında vizyona girecek filmlerden biri olan Boy Erased geçen senenin en iyi gerilim filmlerinden biri olan The Gift filminin yönetmeni Joel Edgerton’un ikinci yönetmenlik denemesi. Boy Erased Garrad Conley’nin aynı adlı romanından uyarlanıyor. Bir papazın oğlunun kilisede düzenlenen bir “eşcinsel dönüştürme programına” zorla kayıt ettirilmesini anlatan filmin oyuncu kadrosunda Russell Crowe, Nicole Kidman ve Xavier Dolan bulunuyor.

Ready Player One

Vizyon Tarihi: 30 Mart 2018

Ready Player One kitabı yazarı Ernest Cline için son derece popüler ve başarılı olmuş bir ilk yazarlık denemesiydi. Kitabın film uyarlamasını da Steven Spielberg yapıyor. Temelde bir hazine avına odaklanan filmde 2045 yılının yıkıcı gerçekliğinden sanal bir dünyaya kaçış anlatılıyor. 1980’lerin popüler kültüründen beslenen filmin müziklerini Alan Silvestri yaparken Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn ve Simon Pegg ise oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Alita: Battle Angel

Vizyon Tarihi: 20 Temmuz 2018 ( Amerika)

Bir zamanlar bu ünlü manganın film uyarlaması James Cameron’ın en gözde projelerinden biriydi. Fakat Avatar ile beraber filmin yönetmenliği Robert Rodriguez’e devredildi. Rodriguez kendi teknik yönetmenlik deneyimi ve yeteneğinin yanı sıra Cameron’ın da yaratıcı desteğine sahip. Maze Runner’ın başrol oyuncularından biri olan Roza Salazar’ın robot Alita’yı canlandırdığı film Alita’nın vahşi sporlar ve baba görevi üstelenen bilim adamlarının bulunduğu sanal alem ve gerçekliğin iç içe geçtiği bir gelecekte geçiyor. 200 Milyon dolar gibi yüksek bir bütçeye sahip olan film yoğun geçecek olan 2018’in yaz aylarında birçok filmle rekabet etmek zorunda kalacak.

Chris Morris Filmi

Vizyon Tarihi: Belli Değil

Brass Eye yıldızı Chris Morris’ın ikinci uzun metraj yönetmenlik denemesi olan film 2017 yazında Karayipler’de çekildi ve başrolünde Anna Kendrick bulunuyor. Henüz konusu, adı veya vizyon tarihi hakkında kesin bir bilgiye ulaşılamayan filmin İngiliz kara komedisinin en iyi yeteneklerinden biri olan Chris Morris yönetmenliğinde olması filmin 2018’de en çok merak edilen filmler listesinde yer almasına sebep oluyor.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Vizyon Tarihi: 8 Haziran 2018

En son olarak A Monster Calls filmini yöneten J A Bayona’nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu yeni Jurassic Park üçlemesini başlatan film Jurassic World’ün devam filmi olarak çekilen filmde Chris Pine ve Bryce Dallas Howard ilk filmdeki rollerini devam ettiriyor. 2018 senesinin Haziran ayında vizyona girecek olan filmin bu senenin en çok gişe yapan filmlerinden biri olması bekleniyor. İlk filmin dört yıl sonrasında geçecek olan filmde dinozorlar tarafından ele geçirilen Jurassic World Park’ının bulunduğu Isla Nublar adası volkanik bir patlama tehditi ile karşı karşıya kalınca Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) ve Owen Grady ( Chris Pine) adada kalan dinozorları kurtarma görevini üstleniyor.

The Predator

Vizyon Tarihi: 3 Ağustos 2018

Shane Black yönetmenliğindeki yeni Predator filminde Boyd Holbrook ve Olivia Munn liderliğindeki bir grup uyumsuz paralı askerin Amerika banliyölerinde kana susamış uzaylı avcıları avlama çabasını anlatacak. Serinin diğer filmleri başarılı olamamışken bu filmin merakla beklenmesinin sebeplerinden biri İyi Adamlar, Iron Man 3, Kiss Kiss Bang Bang ve Lethal Weapon filmlerinin senaristi Shane Black tarafından yönetiliyor ve yazılıyor olması.

The Man Who Killed Don Quixote

Vizyon Tarihi: Belli Değil

Yönetmen Terry Gilliam’ın 17 yıldır yapmayı planladığı fakat her daim yapım aşamasında sıkıntı çıktığı için iptal etmek zorundağı kaldığı film en sonunda 2018 yılında seyirciyle buluşacak. Adam Driver’ın başrolünde olduğu film Cervantes’in klasik romanı Don Quixote’nin devamında olanları ilginç karakterler, çarpık komedi anlayışı ve güçlü hayalgücünü kullanarak anlatıyor.

Deadpool 2

Vizyon Tarihi: 1 Haziran 2018

Ryan Reynolds’un hem çizgi roman evreninde hem de beyazperdede çok sevilen karakteri bir kez daha canlandıracağı yeni film 2018’in en çok merak edilen filmlerinden biri. John Wick yönetmenlerinden David Leitch tarafından yönetilen serinin ikinci filminin senaryosunu bir kez daha Rhett Reese ve Paul Wernick yazarken filmin oyuncu kadrosunda Morena Baccarin, T.J Miller, Brianna Hildebrand, Josh Brolin ve Jack Kesy var.

Dragged Across Concrete

Vizyon Tarihi: Belli Değil

Henüz iki film yönetmiş olmasına rağmen Bone Tomahawk ve Brawl in Cell Block 99 filmleriyle S. Craig Zahler izlenmesi gereken yönetmenler listesine çoktan girmeyi başardı. Vince Vaughn ve Jennifer Carpenter ile tekrar çalışacağı yeni filminde Mel Gibson da yer alıyor. Yaşlanmakta olan bir polis memuru ( Gibson) ile genç partneri ( Vaughn) arasındaki ilişkiye odaklanan filmin şiddet oranın yüksek olması bekleniyor.

Avengers: Infinity War

Vizyon Tarihi: 27 Nisan 2018

2018 senesinin süper kahraman ve aksiyon filmi severler için belki de en heyecanla beklenen filmi Avengers serisinin üçüncü filmi Infinity War. Marvel filmlerinin şu zamana kadar en çok merak edilen ve tartışılan filmi olan Infinitiy War, Captain America: Civil War filminin yönetmenleri Russo Kardeşler tarafından yönetiliyor. Yeni çıkan fragmanı internette izlenme rekoru kırarak filmin ne kadar merak edildiğini kanıtlayarak filmle ilgili beklentileri de artırmış oldu. Filmin kötüsü olarak uzun zamandır beklenen Thanos rolünde Josh Brolin’i izlerken filmin oyuncu kadrosu epeyce zengin, Marvel filmlerinin bütün yıldızlarını bu filmde görmek mümkün olacak.

The Meg

Vizyon Tarihi: 10 Ağustos 2018 (Amerika)

2018’de gösterime girecek filmler  arasında Jason Statham’ın devasa bir deniz yaratığıyla savaşacağı Steve Alten’ın kitaplarından uyarlanan Meg filmi de var. While You Were Sleeping ve Cool Runnings filmlerinin yönetmeni Jon Turtertaub tarafından yönetilen filmde Jason Statham’a Jessica McNamee, Li Bingbing, Ruby Rose ve Rainn Wilson eşlik ediyor.

The Irishman

Vizyon Tarihi: Belli Değil

Robert de Niro’nun yönetmen Martin Scorsese ile bir araya geleceği film için heyecanlanmamak mümkün değil. Casino filminden sonra bir kez daha beraber çalışacak olan ikilinin yeni filminde Joe Pesci, Al Pacino, Harvey Keitel, Anna Paquin, Jack Huston ve Bobby Cannavale de var. Bir suç draması olan filmde The Irishman olarak da bilinen ve De Niro tarafından canlandırılan Frank Sheeran’ın Jimmy Hoffa cinayetine bulaşması anlatılıyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin Netflix’te 2019 yılında gösterileceği kesinleşti.

Black Panther

Vizyon Tarihi: 16 Şubat 2018

Çizgi roman uyarlamalarıyla dolu olan yeni yılın ilk Marvel yapımını Creed filminin yönetmeni Ryan Coogler yönetiyor. İlk kez Captain America: Civil War filminde izlediğimiz ve Chadwick Boseman tarafından canlandırılan T’Challa/Black Panther karakterinin solo hikayesini izleyeceğimiz filmde Michael B Jordan, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Angela Bassett, Forest Whitaker ve Andy Serkins de yer almakta.

The Incredibles 2

Vizyon Tarihi: 15 Haziran 2018

2018’de gösterime girecek filmler  arasında 2004 yapımı The Incredibles filminin seneler sonra çekilen ikinci filmi The Incredibles 2 de bulunuyor. Mission Impossible: Ghost Protocol ve Tomorrowland filmlerinin yönetmen ve senaristi Brad Bird’in animasyona geri dönüş filmi Pixar’ın en iyi filmlerinden biri olan The Incredibles’ın devam filmi olarak ilk filmin hemen ertesinde geçecek. Yeni filmde inanılmaz ailenin savaşacağı yeni bir düşmanın yanı sıra aile yaşamlarında da yeni problemler var. Eğer devam filmi ilk filmin komedi dolu senaryosunu tekrarlayabilirse gerçekten nostaljik ve çok özel bir filmle karşı karşıya olabiliriz.

Early Man

Vizyon Tarihi: 13 Nisan 2018

The Incredibles 2 filminin de vizyona gireceği 2018 yılının bir başka heyecan uyandıran animasyon filmi ise  Early Man. Film Oscar ödüllü yönetmen Nick Park’ın 2005 senesinden beri çekeceği ilk uzun metraj film olacak. Tom Hiddleston, Eddie Redmayne ve Maisie William’ın seslendirme kadrosunda bulunduğu film mağara insanlarının komedi, futbol ve kavga dolu hayatını anlatacak.

The Happytime Murders

Vizyon Tarihi: 18 Ağustos 2018

Muppet Treasure filminin yönetmeni Brian Henson tarafından yönetilen yeni Muppets filminde, ünlü kuklalar insanlar arasında yaşıyor. Kukla bir detektifin bir seri katilin peşine düşmesini anlatan filmde Melissa McCarthy, Maya Rudolph, Elizabeth Banks ve Bill Barretta kuklalara ses verecek.

Annihilation

Vizyon Tarihi: 12 Mart 2018

The Beach ve 28 Days Later filmlerinin senaristi ve Ex Machina filminin yönetmeni Alex Garland’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Jeff Vander Meer’in aynı adlı romanından uyarlanan bilim kurgu- gerilim filmi Annihilation’da Natalie Portman bir doğal afetle karşı karşıya kalan ve kayıp kocasını arayan bir biyoloğu canlandırıyor.

Kaynak

Sena Özkurt

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir