2021 Oscar Ödülleri Töreni İleri Bir Tarihe Ertelenebilir

 2021 Oscar Ödülleri Töreni İleri Bir Tarihe Ertelenebilir

93. Oscar Ödülleri töreninin, önümüzdeki sene Şubat ayında yapılması bekleniyor. Ancak bazı kaynaklara göre, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, bu büyük geceyi ertelemeyi planlıyor.

İsimlerinin gizli kalması koşuluyla Variety‘e konuşan kaynaklar, şu anda planlanan hiçbir şeyin kalıcılığının olmadığını belirtti: “Ödüllerin ertelenmesi kuvvetle muhtemel.”

Olası bir yeni tarih üzerinde henüz karar kılınmış değil. Bazı kaynaklar ise ödül töreninin ABC kanalında planlanan tarihte yayınlanacağını beliriyor. Akademi tarafı ise bu haberle ilgili yorum yapmayı reddetti .

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, geçtiğimiz ay Akademi Ödülleri için pandemiye özel yeni belirlenen kuralları açıklamıştı. O habere buradan ulaşabilirsiniz. 2021 töreni ertelenirse bu kurallarda tekrar değişikliğe gidilip gidilmeyeceği konusunda da herhangi bir bilgi yok.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir