Yeni X-Men Dizisi, Klasik Evrendeki “Kötüleri” de İçerecek

 Yeni X-Men Dizisi, Klasik Evrendeki “Kötüleri” de İçerecek

Matt Nix’in yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği yeni dizisi X-Men, geçtiğimiz temmuz ayında duyurulduğundan beri dizi hakkında pek fazla konuşulmadı ve yazılmadı. Fakat bu durum, önümüzdeki haftalarda son bulacağa benziyor. Fox yöneticilerine göre, pilot bölümün resmi açıklaması birkaç hafta içerisinde gelecek.
Dizinin yapımcılığını üstlenen 20th Century Fox’tan Luren Shuler Donner, IGN’ye verdiği bir röportajda dizi ile ilgili bazı önemli ipuçları verdi.
“Matt’in kurguladığı evren, klasik X-Men evreninin bir parçasıymış gibi görünüyor. Çünkü burada da mutantlar bulunuyor, mutantlardan nefret ediliyor ve daha önce gördüklerimizden çok farklı olsalar da Sentineller bulunuyor. Klasik X-Man evrenindeymişsiniz gibi hissediyorsunuz. Ancak Legion ile birlikte klasik evrenden farklı bir evren yaratılıyor. Bu durum da Noah’a (dizinin yönetmeni) neredeyse her istediğini yapma özgürlüğü tanıyor.”
Ayrıca Donner’e göre mutant robotlar olan Sentineller, alıştığımızdan farklı olarak insan boyutlarında görünecek.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir