Podcast Dizisi “Karanlık Bölge” Dinleyicileriyle Buluşuyor

 Podcast Dizisi “Karanlık Bölge” Dinleyicileriyle Buluşuyor

Tansu Biçer’in yönettiği ve Tülin Özen’in kurguladığı, Podbee Media yapımı “Karanlık Bölge” dizisi tüm podcast platformlarında yayında.

Ütopik bir gelecekte dedektiflik yapan Yaz, ön yargıları yüzünden Karanlık Bölge Rehabilitasyon Merkezi’nde görevlendirilir. Yaz bu görevinde çömez partneri Ela ile birlikte beş yıl önce işlediği bir suçtan ötürü Karanlık Bölge’de vaka olan Kuzey Bayraklı’nın rehabilitasyon sürecini tamamlayıp tamamlamadığını test etmektedir.

Kuzey, önceki hayatında bir otomobil firmasında üst düzey yöneticilik yapıyorken işlediği suç sonrasında aynı firmanın Karanlık Bölge’deki fabrikasına beyaz yakalı bir eleman olarak atanmıştır. Yaz, iş hayatı ve sosyal medya üzerinden kontrolün sağlandığı vaka hayatına alışan Kuzey’i tanıdıkça ön yargılarından arınabilecek midir?

Senaryosunu Özge Satman B.nin yazdığı Karanlık Bölge, Türkiye’nin ilk kapsamlı podcast dizisi. Dizi alışkanlığının aksine izleyiciye değil dinleyiciye hitap ediyor, çünkü bu dizide görüntü yok, ses var, hayal gücü var. 6 bölümde çözümlenen bu sürükleyici macera dinleyicilere eğlenceli ve inovatif bir deneyim sunuyor.

Oyuncular: Tülin Özen, Tansu Biçer, Burcu Gölgedar, Esra Kızıldoğan, Şehsuvar Aktaş,Fatih Sevdi,Şebnem Hassanisougi,Ezgi Çelik,Derya Şahan, İnci Sefa Cingöz, Sezer Arıçay, Efe Tunçer, Mustafa Kırantepe, Güneş Hanağası, Zehra Durgut, Selen Şenay, Kaan Altay Köprülü, Tolga Güneş.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir