Bay Yanlış Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı

Fox’un 26 Haziran’da yayınlanmaya başlayacak yeni dizisi Bay Yanlış, dün akşam gösterilen ilk fragmanıyla merak uyandırdı

Fox, baş rollerini Can Yaman ve Özge Gürel’in paylaştığı, romantik komedi türünde, yeni bir diziyi ekranlara getirmeye hazırlanıyor: Bay Yanlış. 26 Haziran Cuma, saat 20.00’de ilk bölümü yayınlanacak dizinin ilk fragmanı ise dün (9 Haziran) akşam gösterildi.

Bay Yanlış, bu ilk fragmanla sosyal medyada da merak uyandırdı. Geçtiğimiz günlerde de diziden ilk kareler paylaşılmış, yine sosyal medyada ilgiyle karşılanmıştı.

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in üstlendiği dizinin senaryosu ise Aslı Zengin ile Banu Zengin’in imzasını taşıyor.

Deniz Yorulmazer, son olarak Netflix’te yayınlanan ve büyük ses getiren Aşk 101 dizisinin dört bölümünde yönetmenlik yapmıştı.

Dizide Can Yaman, Özgür adında zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan bir restoran-bar sahibini canlandırıyor. Özge Gürel ise artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye karar vermiş Ezgi karakterine hayat veriyor. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda danışmanlık yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde edebilmesi için ona taktikler vermeye başlıyor.

Romantik komedi türündeki dizide Can Yaman ve Özge Gürel ikilisine Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi isimler de eşlik ediyor.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir