Chucky Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı

2021 yılında gösterime girmesi beklenen yeni Chucky dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Korku sinemasının klasiklerinden, psikopat oyuncak bebek Chucky yeni bir televizyon dizisiyle geri dönüyor. 2021 yılında prömiyerini yapması ve izleyicilerle buluşması beklenen Chucky’nin ilk kısa fragmanı da yayınlandı.

Dizinin yaratıcılarından Don Mancini’nin kişisel Instagram hesabından paylaştığı fragmanda Chucky’nin korkutucu silüetini bir süpermarket koridorunda, kapının hemen önünde görüyoruz.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

AN EVIL TOO GREAT TO PLAY ON JUST ONE NETWORK! #Chucky #2021

Don Mancini (@realdonmancini)'in paylaştığı bir gönderi ()

Dizi, vintage Chucky oyuncak bebeğinin bir garaj satışında ortaya çıkıp huzurlu bir Amerikan kasabasını cehenneme çevirmesini anlatacak. Bu arada Chucky’nin eski dostları ve düşmanları da korku dolu maceranın parçası olacak.

Seri katil bir oyuncak bebek olan Chucky’nin yer aldığı ilk film, 1988 tarihli Child’s Play‘di. O zamandan beri, geçen yıl yayınlanan bu ilk filmin yeniden çekimiyle (reboot) de beraber, seride toplamda sekiz film izleyiciyle buluştu. Ancak karakter, daha önce hiç televizyon ekranlarında görünmemişti.

Don Mancini, ilk filmin ve haliyle serinin de yaratıcısıydı. Onunla beraber ilk filmde Chucky’i seslendiren Brad Dourif ile Jennifer Tilly de dizinin kadrosunda yer alıyor. Jennifer Tilly, 1998 tarihli Bride of Chucky filminde Chucky’nin gelini Tiffany’i seslendirmişti. Bu filmde Brad Dourif de bulunuyordu.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir