Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin İlk Tanıtımı Yayınlandı

Merakla beklenen Behzat Ç. spin-off’u Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

BluTV’nin Inter Medya yapımcılığında seyirciye sunacağı Behzat Ç. spin-off’u Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi‘nin ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Dizi, Nejat İşler’in canlandırdığı ve fenomen haline gelen anti-kahraman Ercüment Çözer’in hayatını ve yeni hikayelerini anlatacak. Bu arada saygı kavramını, kadına, hayvana şiddeti, toplum içinde yaşama kurallarını iddialı anlatım tarzıyla gündeme taşıyacak.

Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner ve Erkan Can’ı buluşturan dizinin ilk tanıtımı da dikkatleri üzerine çekti. Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer karakterinin “Şiddet nokta atışı olmalı, cezalandırılan neden cezalandırıldığını anlamalı,” sözlerine yer veren tanıtım yayınlandıktan hemen sonra #ErcümentÇözer hashtag’i, Twitter’da Türkiye gündemine girdi.

Uzun süre çok konuşulacak dizinin senaristliğini Ercan Mehmet Erdem, yönetmenliğini ise Ali Taner Baltacı yapıyor. Ercan Mehmet Erdem, Behzat Ç.’nin de senaristlerindendi.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir