Aslı İnandık, ‘Menajerimi Ara’nın Yeni Bölümüne Konuk Oluyor

Son dönemin ilgi çekici dizilerinden Menajerimi Ara‘nın yeni bölümünde Aslı İnandık diziye konuk oluyor.

Menajerimi Ara, 11. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Daha önce Ercan Kesal, Çağatay Ulusoy, Burçin Terzioğlu, İlkin Tüfekçi, Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimlerin konuk olduğu dizinin yeni bölümünde de sürpriz bir konuk var. Menajerimi Ara dizisinin 11. bölümünde, Aslı İnandık da rol alıyor!

Dizide Aslı İnandık’ın öldü olarak bilinen babasının aslında ölmediği ortaya çıkıyor. Kendisini koca bir skandalın ortasında bulan İnandık, menajeri Çınar’la (Fatih Artman) beraber bu skandalın içinden çıkmak için kolları sıvıyor. Bu arada Barış (Deniz Can Aktaş) Dicle’ye (Ahsen Eroğlu) olan hisleri konusunda kendisine ilk kez dürüst oluyor. Beren (Yaprak Medine) ise Dicle’yi herkesin hayatından tamamen çıkarmak ve bir taşla iki kuş vurmak için ona isimsiz bir tehdit mesajı atıyor. Dicle, kimden geldiği belli olmayan tehdit mesajıyla bir oyuncunun haksız yere kariyerine müdahale etmek ve babası Kıraç’la (Barış Falay) ilgili büyük sırrın ortaya çıkması ihtimali arasında kalıyor. Çareyi babasına aldığı mesajdan bahsetmekte bulunca ortalık iyice karışıyor.

Menajerimi Ara‘da menajerlerin penceresinden, ünlülerin hayatlarının ve sektörün arka planı izleyiciyle buluşuyor. Dizinin başrollerindeyse Barış FalayCanan ErgüderFatih ArtmanAhsen EroğluDeniz Can AktaşBurak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu var.

Menajerimi Ara, 11. bölümüyle 1 Kasım Pazar akşamı saat 20.00‘de Star TV ekranlarında olacak.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir