‘Kırmızı Oda’ Dizisinin 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği Kırmızı Oda dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Son dönemin en beğenilen dizilerinden olan Kırmızı Oda‘nın yeni bölümü, 13 Kasım Cuma akşamı saat 20.00‘de TV8‘de olacak.

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde Doktor Hanım; babasının ölümünden sonra gittikçe içe kapanıp yalnızlaşmış Alya’yla (Melisa Sözen) çözüm yolları arayışına giriyor. Selvi (Sema Keçik), anne (Özlem Turay) ve babası (Ruhi Sarı) tarafından daha çocuk yaştayken 50 yaşındaki Rıza (Serhat Nalbantoğlu) ile evlendirildikten sonra neden evden çıkamadığını online terapide Doktor Hanım’a anlatıyor. Çalışmaya başladığı gazinonun şaşalı yaşamına kısa sürede kapılmış Melek (Nilsu Yılmaz), Doktor Hanım’dan annesi hakkında gerçekleri öğreniyor. Doktor Deniz ve Doktor Piraye arasındaki yakınlaşma ise Doktor Ayşe’ye duygularını sorgulatıyor.

Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran Madalyonun İçi eserinden uyarlandı. Dizinin senaristliğini Banu Kiremitçi Bozkurt, yönetmenliğini ise Cem Karcı yapıyor. Kırmızı Oda’nın oyuncu kadrosunda ise Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı bulunuyor.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir