Menajerimi Ara’nın 18. Bölümü: Ön İzleme Sahnesi Yayınlandı

Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara‘nın 18. bölümü, önümüzdeki pazar akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek. Dizinin dün akşam yayınlanan 17. bölümünün ardından bu yeni bölümün ön izlemesi sahnesi paylaşıldı.

Menajerimi Ara‘nın 18. bölümü de Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Barış’ın (Deniz Can Aktaş) kıskançlık oyunlarına sahne olacak.

Menajerimi Ara’nın geçen (17.) bölümünde Ego Ajans’taki kötü gidişat yüzünden Mayda’nın (Aslı Mavitan) ekip üzerinde baskı kurması Feris’i (Canan Ergüder) büyük bir mücadeleye sokmuştu. Feris, kendini Erhan Yazıcıoğlu’nun menajeri olmak için türlü planların içinde buldu. Çınar (Fatih Artman) ise Jülide (Nazlı Senem Ünal) ile olan ilişkisine karışan Mayda’ya büyük tepki gösterdi. Bu arada Dicle’nin Gülin’i (Gamze Karaduman) başından savmak için Yetkin Dikinciler’in babası olduğu yalanını söylemesi onu bu konuda köşeye sıkıştırırken, Mayda da Dicle’ye babasının kim olduğunu sordu.

Menajerimi Ara‘nın 17. bölüm konukları ise Erhan Yazıcıoğlu, Yetkin Dikinciler ve Hayrettin‘di.

İlk bölümünden bu yana büyük ilgiyle karşılanan Menajerimi Ara‘nın yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş yapıyor. Dizinin senaryosunun altında ise Ekin Atalar‘ın imzası var. Sevilen yapımın oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu yer alıyor.

Her pazar akşamı Star TV‘de yayınlanan Menajerimi Ara, Fransız yapımı Dix pour cent dizisinden uyarlama.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir