Doğu Demirkol, BluTV’de Diziye Başlıyor

Türkiye’nin en büyük yerli video platformlarından BluTV’de Doğu Demirkol, kendi yaşamıyla ilgili bir diziye başlıyor. Başarılı ve genç komedyen Doğu Demirkol’un başrolünde yer aldığı, aynı zamanda yazıp yönettiği projeden ilk tanıtım da görücüye çıktı. 

Abonelerine sunduğu özel yapımlarla dikkat çeken BluTV’nin yeni sezondaki bir diğer projesi, Doğu Demirkol’un dizisi Doğu olacak.

Doğu, ailesinin zoruyla istemediği bir bölümü okuyan bir öğrencinin hikayesini konu alıyor. O öğrenci, üniversitedeki yedinci yılını doldurmasıyla o bölümden hiç mezun olamayacağının sinyallerini açıkça veriyor. Sonuçta zeki ama tembel Doğu, komedyen olma yolculuğuna çıkıyor ve biz de bu yolculuğa tanık oluyoruz.. Diziden yayınlanan ilk tanıtım, üniversitede geçen uzun yıllarının ardından mezun olamadan okuldan atılma tehlikesi yaşayan Doğu’nun çaresiz olduğu kadar komik hayatından bir kesiti seyircilere sunuyor.

Başarılı komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, Murat Özsoy ile beraber kaleme aldığı projenin bir yandan başrolünde yer alırken bir yandan da yönetmen koltuğunda oturuyor. Doğu, hayatta hiçbir konuda dikiş tutturamayan bir gencin birçok engele rağmen hayallerinin peşinden gitme hikayesini anlatıyor. Merakla beklenen yapım, çok yakında sadece BluTV’de!

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir