‘Savaşçı’: Merakla Beklenen Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği Savaşçı dizisinin merakla beklenen yeni sezon tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Yönetmenliğini Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın yaptığı, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı Savaşçı, 5. sezonuyla FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Savaşçı’nın tanıtımına Murat Serezli’nin hayat verdiği Albay İbrahim Kopuz karakterinin sözleri damga vurdu. Albay İbrahim Kopuz, “Her şehit, başlarımızın üzerinde parlayan bir yıldızdır ve hiçbir karanlık o yıldızın ışığını örtemez, hiçbir şey onları bize unutturamaz,” diyor.

Savaşçı, çok zor şartlarda görev yapan Bordo Bereliler’in hayatına ve mücadelesine odaklanıyor. Seilen dizinin oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Alp Öyken, Zerrin Sümer gibi isimler yer alıyor. Onlara Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak eşlik ediyor.

FOX ekranlarının sevilen dizisi, 5. sezonuyla çok yakında ekranlarda olacak.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir