Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’ndan İlk Tanıtım Yayınlandı

Özel yapımlarıyla başarılı işlere imza atan BluTV, yüksek prodüksiyonlu ilk dönem dizisi Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı‘ndan ilk tanıtım filmini yayınladı. Merakla beklenen dizi, 1960’lı yıllarda geçiyor.

Yeşilçam sineması, 1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlamıştı. BluTV’nin yeni dizisi de burada ayakta kalmaya çalışan bir yapımcının hikayesini anlatacak. Dizinin merakla beklenen tanıtım filmi de yayınlandı.

Tanıtım filmine Emel Sayın’ın “Rüyalar Gerçek Olsa” şarkısı eşlik ediyor. Tanıtım filmi, izleyenleri 1960’lı yıllardaki bir film galasına götürüyor.

Yeşilçam

Dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy, sinema âşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat verecek. Semih Ateş, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam’da küllerinden yeniden doğmaya çalışacak.

Dizide Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik edecek. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan Tülin Saygı rolünde karşımıza çıkacak. Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu’yu canlandıracak.

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’nın oyuncu kadrosunda Çağatay UlusoyAfra Saraçoğlu, Selin Şekerci’nin yanı sıra Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi isimler buluşuyor.

Yapımını Eastern Sunrise’ın, yapımcılığını Sibel Tuna’nın üstlendiği Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı‘nın senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise usta yönetmen Çağan Irmak oturuyor.

BluTV’nin bu ilk dönme dizisi, yüksek prodüksiyonuyla yakında izleyiciyle buluşacak.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir