Hiç: BluTV’nin Yeni Gençlik Dizisinden İlk Tanıtım Yayınlandı

Yerli çevrimiçi video platformu BluTV, geçtiğimiz günlerde yeni projesi Hiç dizisini duyurmuştu. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi de belli oldu. Hiç, 19 Şubat Cuma akşamı BluTV’de başlıyor. Bu arada diziden ilk tanıtım da yayınlandı.

Özel yapımlarıyla ses getiren BluTV19 Şubat’ta yeni gençlik dizisi Hiç‘i kullanıcılarıyla buluşturacak. HiçDoğanayUzun MakarnaSemih Varol ve Sera gibi TikTok fenomenlerini bir araya getiriyor.

Dizide her bir karakter 7 ölümcül günahtan birini temsil ediyor. Bu günahlar şunlar: Kibir, açgözlülük, öfke, kıskançlık, şehvet, tembellik ve oburluk. Dizi, bunun üzerinden farklı sosyo-ekonomik gruplardan gelerek bir üniversitenin çatısı altında buluşan bir grup gencin hayat mücadelesi ele alıyor. Dizide, talihsiz bir olayın daha sonra önüne geçilemeyecek bir organizasyonun doğuşuna sebep olması anlatılıyor. Böylece sosyal medyanın günümüz dünyasına olan büyük etkisi de gözler önüne seriliyor.

Merkezine gençlerin deneyimlediği sınıf ayrımını ve yaşam mücadelesini alan Hiç, sert dünyası ve gerçekçi karakterleriyle 19 Şubat Cuma akşamı sadece BluTV’de!

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir