Ex Aşkım: Gain’in Yeni Mini Dizisi Yayın Hayatına Başladı

 Ex Aşkım: Gain’in Yeni Mini Dizisi Yayın Hayatına Başladı

Gain’in yeni mini dizisi Ex Aşkım, yayın hayatına başladı.

Eski sevgilinizi nasıl hatırlıyorsunuz? Eski sevgilinize söylemek isteyip de söyleyemediğiniz bir şey oldu mu? Peki eski sevgilinizle karşılaşsanız ne yaparsınız? Eski sevgilinizle yeni sevgilinizi tanıştırır mıydınız? Ex Aşkım, bir sebeple ya da rastlantı sonucu bir araya gelen eski sevgililerin arasındaki ilişkiyi mizahi bir dille anlatıyor. Ex Aşkım’da yarım kalmış aşkların, iz bırakan ilişkilerin, ihanetlerin, bazen bir şarkıyla bazen bir kokuyla akla düşen bazense bir kafede karşınıza çıkan eski sevgililerin birbirinden ilginç anları izleyiciyle buluşacak. 

Yapım, aşk ilişkilerinin karmaşıklığını eğlenceli bir dille ele alıyor. Dizinin yönetmenliğini dört farklı isim üstleniyor. Devrim Yalçın, Hande Türkel, Başaran Şimşek, Devrim Özkan ve Yunus Ozan Korkut’un farklı bakış açılarıyla ele aldığı Ex Aşkım’ın her bölümünde farklı bir konu, her seferinde değişen oyuncu kadrosuyla ele alınıyor. 

Ex Aşkım’ın senaryosunu Ebru Erdem kaleme aldı. Oyuncu kadrosunda ise Yiğit Kirazcı, Sahra Şaş, Ayşe Melike Çerçi, Ali Yoğurtçuoğlu, Begüm Akkaya gibi isimler yer alıyor.

Gain yepyeni komedi dizisi Ex Aşkım, ilk dört bölümüyle yayında!

Daha önce Gain’de 10 Bin Adım ve Terapist dizileri ilgi çekmişti. Özellikle Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın projesi 10 Bin Adım, büyük beğeni kazandı. Episode’un yeni dijital sayısında Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar ile 10 Bin Adım‘ı konuştuk.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir