Ben 10’in Yeni Filmi Cartoon Network’te Çocuklarla Buluşuyor

 Ben 10’in Yeni Filmi Cartoon Network’te Çocuklarla Buluşuyor

Tüm çizgi film gurmelerinin adresi Cartoon Network, bu hafta sonu Ben 10’in yeni filmi Ben 10: 10.010’u çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor. Film, 20 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da Cartoon Network Sinema Kulübü’nde televizyonda ilk kez yayınlanacak. Tekrarı ise 21 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Cartoon Network’te olacak! 

Büyükbabası ve kuzeni Gwen’le geçirdiği yaz tatili sırasında uzay saati Omnitrix’i keşfeden Ben 10, dünyayı kötülerden korumak için Omnitrix’i kullanarak 10 farklı uzaylıya dönüşebiliyor. Ben 10’in yeni filmi Ben 10: 10.010, televizyonda ilk kez Cartoon Network Sinema Kulübü’nde çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

20 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak çizgi filmde, Ben Tennyson bazı güçlerini kaybederek emekli oluyor. Gwen’in başkanlık koltuğuna oturduğu gelecekte geçen filmde, dünya uzaylı tehdidiyle karşı karşıya kalıyor. Yaşlı Ben ise 10 yaşındaki halinden yardım almak için geçmişe gidiyor. Ben 10’in yeni filmi çocukları Cartoon Network’te bekliyor.

Ben 10 ve ekibinin yeni sezon maceraları ve TV’de ilk kez yayınlanacak filmleri ile televizyonun yanı sıra web sitesinde de sürüyor. Eğlenceli testler, sürükleyici oyunlar, özel klipler ile Ben 10 dünyasına dair her şey www.cartoonnetwork.com.tr adresinde çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. 

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir