Doğu: BluTV’nin Yeni Özel Yapımından Eğlenceli Fragman

BluTV, yeni özel yapımı Doğu dizisinden bir fragman yayınladı. Doğu’nun fragmanı, asıl hayali komedyen olmak olsa da toplumun ve ailesinin dayattığı fikirler doğrultusunda kendisini bilgisayar mühendisliği bölümünde bulan Doğu’nun trajikomik hayatından kesitler sunuyor.

Dizi, son dönemin beğenilen komedyenlerinden Doğu Demirkol‘un hayatından ilham alıyor. Dizinin başrolünde de Demirkol var.

Doğu

Dizide Doğu, etrafındaki insanların ona dair hiçbir umudu olmamasına rağmen komedyen olma mücadelesinden vazgeçmiyor. Biz de Doğu’nun komedyenlik konusunda kendisini kanıtlama mücadelesini izliyoruz.

Doğu Demirkol dizinin hem başrolünde yer alıyor hem de yönetmenliğini yapıyor. Ona oyuncu kadrosunda Ege Kökenli, Evliya Aykan, Kubilay Tunçer, Banu Fotocan, Yağmur Gülveren ve Afra Karagöz eşlik ediyor.

Doğu‘nun yapımını BKM Mutfak yapıyor. Dizinin senaryosu ise yine başarılı komedyen Demirkol ile Murat Özsoy’un imzasını taşıyor.

Doğu‘da BluTV, Vodafone TV işbirliğiyle çalıştı.

Merakla beklenen yapım 31 Mart’ta hem BluTV’de hem Vodafone TV’de seyircilerle buluşacak.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir