‘Ayak İşleri’, Çok Yakında Gain’de!

 ‘Ayak İşleri’, Çok Yakında Gain’de!

GAİN’den yepyeni bir komedi dizisi geliyor: Ayak İşleri. Başrollerini Çağlar Çorumlu ile Güven Murat Akpınar‘ın paylaştığı komedi-aksiyon türündeki Ayak İşleri, çok yakında GAİN izleyicisiyle buluşacak. 

Dizi, görev odaklı maço Vedat ve politik doğruculuğa kafayı takmış Z kuşağı Evren’in yanında çalıştıkları zengin iş adamının ufak tefek işlerini halletmeye çalışırken düştükleri durumları anlatıyor. Eğlenceli yapım, bunu da kıvrak bir komedi diliyle yaparken aksiyondan da ödün vermiyor.

Köpek kaçırmaktan apartman toplantısına katılmaya, hepsi birbirinden “ciddi” ayak işlerini yerine getirmeye çalışan Evren ile Vedat’ın maceraları her bölümde birbirinden değerli sürpriz konuk oyuncularla şenlenecek. İkilinin başından geçecekler, hem komedi hem aksiyon sevenleri ekran başına çağırıyor.

Ayak İşleri’nin senaristliğini Caner Özyurtlu ile Volkan Öge paylaşıyor. Dizinin yönetmenlik koltuğunda ise Caner Özyurtlu oturuyor.

Ayak İşleri, Mayıs ayı içerisinde GAİN izleyicisiyle buluşacak.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir