Dostumun Dünyası, Sezon Finaliyle Fox’ta!

 Dostumun Dünyası, Sezon Finaliyle Fox’ta!

Deneyimli köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak ile Dostumun Dünyası, ikinci sezonun son bölümünde, yine renkli konularla ekranda olacak.

FOX’ta ekrana gelen köpek eğitimi programı Dostumun Dünyası, sezon finalinde dostlarımızın renkli dünyasına mercek tutmaya devam ediyor. 

27 yıllık köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak, bu bölümde az rastlanan bir sorunla karşı karşıya. Beş buçuk yaşında iri bir Bernese Dağ Köpeği olan Bernese, arabada seyahat ederken durmaksızın havlıyor. Sürüş güvenliğini tehdit eden bu ciddi sorun, eğitimle çözülebilecek mi? 

Tam 20 hafta boyunca farklı dostlarıyla evlerinize konuk olan Ali Yeşilırmak, bu bölümde sizi kendi evine davet ediyor. Orada sizi, Ali’nin can dostları Teo ve Köpük bekliyor. Bir köpek eğitmeni, kendi köpekleriyle nasıl vakit geçirir? Ayrıca sorumlu hayvan sahipliğine dair önemli mesajların verileceği bölümde kaçırılmaması gereken noktalar yer alacak. 

Dostumun Dünyası, bu bölümde de sessiz canların sesi, cefakar hayvanseverlerin destekçisi oluyor. Yaşamlarını sahipsiz dostlarımıza adayan gönüllülerden öğreneceğimiz çok şey var. Onlara destek olmak içinse, hiçbir zaman geç değil. 

FOX İç Yapımlar tarafından hayata geçirilen köpek eğitimi programı Dostumun Dünyası, 8 Mayıs Cumartesi saat 12.45’te, FOX’ta!

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir