Marvel Studios’un Heyecanla Beklenen “Black Widow” Filminin Ön Gösterimi Yapıldı

 Marvel Studios’un Heyecanla Beklenen “Black Widow” Filminin Ön Gösterimi Yapıldı

Marvel Studios’un uzun zamandır ilgiyle beklenen filmi “Black Widow”, sinemaseverleri ve Marvel hayranlarını Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirilen ön gösteriminde bir araya getirdi.

Uzun zaman sonra sinemalarda film izlemenin heyecanını yaşadıklarını dile getiren izleyiciler, filmdeki aksiyon sahnelerinden ve oyuncuların performanslarından çok etkilendiklerini dile getirdiler.

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü fazının ilk filmi olan “Black Widow”, Cate Shortland tarafından yönetildi ve yapımcılığını Kevin Feige üstlendi.

Başrolünde Tony Ödülü® ve BAFTA Ödülü sahibi, iki kez Oscar® adayı ve beş kez Altın Küre® adayı olan, en son Avengers film serisinin son bölümü “Avengers: Endgame”de, Natasha Romanoff, diğer adıyla Black Widow rolüyle yer alan Scarlett Johansson yer alıyor.

Natasha Romanoff, diğer adıyla Black Widow, geçmişiyle bağlantılı tehlikeli bir komplo ortaya çıktığında defterinin karanlık kısımlarıyla yüzleşiyor. Onu alaşağı etmekten asla vazgeçmeyecek bir güç tarafından takip edilen Natasha, Avengers ekibine katılmadan çok önce, casusluk geçmişiyle ve ardında bıraktığı parçalanmış ilişkilerle uğraşmak zorundadır.

Aksiyon dolu casusluk ve macera filmi “Black Widow” 9 Temmuz 2021’de sinemalarda.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir