Ada Masalı: 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Ay Yapım’ın romantik yaz dizisi Ada Masalı, yedinci bölümüyle salı günü ekranlara gelecek. Bu bölümde tüm sırlar açığa çıkacak. Bölümün fragmanı da yayınlandı ve fragmanda Poyraz, Haziran’ın en başından beri kendisinden sakladığı sırrı öğreniyor.

Ada Masalı‘nın son bölümünde aralarında duygusal anlamda bir şey olmasını istemediğini söyleyen Haziran’ı (Ayça Ayşin Turan) bir anda öpen Poyraz (Alp Navruz) bundan sonra işlerin değişeceğinin de mesajını verirken hikayenin başından bu yana Haziran’ınPoyraz’dan sakladığı sırrı İdil ortaya çıkarıyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği Ada Masalı’nın senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak imzası taşıyor. Dizinin başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz üstleniyor. Onlara Nihan Büyükağaç, İpek TenolcayBülent Çolak, Beril Pozam, Cem Anıl Kenar, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz, Mesut Özkeçeci, Bensu Begoviç ve Bedia Ener eşlik ediyor.

Keyifli atmosferi ve romantik hikayesiyle Ada Masalı her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir