‘Spider-Man: No Way Home’ Filminin Fragmanı Yayınlandı

Uzun zamandır beklenen Marvel filmi Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021’de vizyona girmeye hazırlanıyor. Örümcek Adam’ın yeni macerasının fragmanı da nihayet yayınlandı.

Bu kısa fragmandan, Spider-Man: No Way Home‘un tahmin edildiği gibi çoklu evren içereceği anlaşılıyor. Film ayrıca önceki Spider-Man serilerinin en sevilen kötülerinden bazıları ile Tom Holland‘ın Örümcek Adam’ını bir araya getirecek. Bunlar arasında Alfred Molina’s Doctor Octopus’u, Jamie Foxx’un Electro’su ve Willem Dafoe’nin Green Goblin’i var. Benedict Cumberbatch ise Doctor Strange rolüyle karşımızda olacak.

Filmin başrolünde Tom Holland’a eşlik eden isimlerden biri ise Zendaya. Daha önce Spider-Man: Homecoming (2017) ve Far From Home (2019) filmlerinde oynayan Zendaya’yı yine M.J. rolünde izleyeceğiz.

Fragmanın son sahnesinden anlaşıldığı kadar Spider-Man: No Way Home’da Peter Parker’ın aslında Örümcek Adam olduğu ortaya çıkacak. Bu da Parker’ın hayatını müthiş bir kaosun içine sürükleyecek gibi duruyor.

Spider-Man: No Way Home 17 Aralık’ta sinemalarda olacak.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir