‘Sokağın Çocukları’ 4. Sezon 5. Bölüm Bugün Yayında

 ‘Sokağın Çocukları’ 4. Sezon 5. Bölüm Bugün Yayında

BluTV’nin özel yapımı ‘Sokağın Çocukları’nın gerilim yüklü sahnelerle başlayan dördüncü sezonu her hafta yayınlanan yeni bölümüyle heyecanı sürdürüyor. Yeni bölüm fragmanı büyük ilgi toplayan dizinin beşinci bölümü bugün BluTV’de yayında.

Dördüncü Bölümün Ardından…

Onur ve ekibinin Suriye’de bulunan sorgular, işkenceler ve ölümlerle dolu hapishanedeki mücadelesi sürerken koğuştaki örgütlerin de birbirlerine düşmesiyle şartlar gitgide çetinleşiyor. Hakimi’nin gerçek kimliğinin ortaya çıkması ise  hapishanedeki dengeleri değiştiriyor.

Beşinci Bölümde Neler Olacak?

Cezaevinde başlayan kaosun ardından Onur ve ekibinin cezaevindeki mücadelesi giderek daha tehlikeli bir hal alırken yolun sonunun nereye varacağı büyük merak uyandırıyor. Yeni bölümde hapishanede başlayan kaosla birlikte Hakimi’nin hedefi bu sefer Onur oluyor. Dışarıda ise babasını amcasının öldürdüğünü öğrenen Fazıl intikam peşine düşüyor. Amcasına karşı yaptığı hamle büyük bir yüzleşmeyle sonuçlanacak.

‘Sokağın Çocukları’, dördüncü sezonun beşinci bölümüyle bugün 19.00’da BluTV’de.

Fragman:

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

4 Yorum

  • Izlemek istiyorum

  • ahahah

  • evt

  • evt

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir