BBC, ‘Everything I Know About Love’ın yayın tarihini duyurdu

 BBC, ‘Everything I Know About Love’ın yayın tarihini duyurdu

BBC, Dolly Alderton’ın aynı adlı kitabından uyarlanan “Everything I Know About Love” için bir yayın tarihi belirledi.

Sezonun tamamı 7 Haziran’da BBC One ve BBC iPlayer’da yayınlanacak.

Alderton tarafından yazılan yedi bölümlük sezon, China Moo-Young (“Pennyworth”) tarafından yönetildi. Başrollerinde Maggie rolünde Emma Appleton (“Pistol”), Birdy rolünde Bel Powley (“The Morning Show”), Nell rolünde Marli Siu (“Alex Rider”) ve Amara rolünde Aliyah Odoffin yer alıyor. Kadroyu tamamlayan oyuncular ise, Street rolünde Connor Finch (“Profesör T”), Neil rolünde Jordan Peters (“Gangs of London”) ve Nathan rolünde Ryan Bown (“A Beautiful Request”).

Everything I Know About Love” 2012’de, Kuzey Londra’daki paylaşımlı ev olarak hizmet eden bir dairede “kötü randevular, kalp sızıları ve aşağılanmalara korkusuzca derin bir dalış” olarak tanımlanıyor.

Bu yılın başlarında Twitter’da diziden ilk görüntüleri paylaşan Alderton şunları yazdı: “Yaklaşan TV şovum ‘Everything I Know About Love’a ilk bakış – kadın arkadaşlığı hakkında bir romantik komedi ve drama. Bütün kalbimi bu projeye adadım ve bu dört kızla tanışmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Alderton, Surian Fletcher-Jones, Working Title Television için Tim Bevan ve Eric Fellner ile BBC için Jo McClellan’dan oluşuyor.

Fragman:

https://www.youtube.com/watch?v=43J5kyU55QY

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir