Ayvalık Uluslararası Film Festivali Afişi ve “Yeni Bir …” Ödül Seçici Kurulu Belli Oldu

 Ayvalık Uluslararası Film Festivali Afişi ve “Yeni Bir …” Ödül Seçici Kurulu Belli Oldu

Seyir Derneği tarafından Ayvalık Belediyesi işbirliğiyle 17-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Ayvalık Uluslararası Film Festivali için geri sayım başladı. Türkiye ve dünyadan yılın merak uyandıran filmlerini, farklı başlıklar altında sinemanın konuşulacağı panelleri, Genç Sinema programı ve Seyir Çocuk Günü ile her yaştan izleyiciyi bir araya getirecek festival için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Festivalin yapıldığı kentle bağını koruma amacıyla Ayvalıklı sanatçıların eserlerini afişe taşıma geleneği bu yıl da sürüyor ve afiş ilhamını Ayvalık’ta yaşayan Güney Kore’li sanatçı Hyseung Lee’nin eserinden alıyor.

Ayvalık Uluslararası Film Festivali kapsamında Mey|Diageo’nun katkılarıyla üçüncü kez verilecek “Yeni Bir …” Ödülü seçici kurulu belli oldu. Belmin Söylemez, Ali Aga, Anna Maria Aslanoğlu, Asu Maro ve Nezaket Erden’den oluşan seçici kurul tarafından belirlenecek 75 bin TL değerindeki ödülün sahibi festivalin açılış gecesinde açıklanacak.

ayvalık uluslararası film festivali

Festival Biletleri 7 Eylül’de satışa sunulacak

17 Eylül’de Ayvalık Belediyesi Büyük Park Amfitiyatro’da düzenlenecek açılış gecesiyle başlayacak festivalde gösterimler bu yıl Ayvalık Belediyesi Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi, Fabrika Ayvalık, İsmet İnönü Kültür Merkezi, ASKEV Sera ve Kırlangıç Ayvalık’ta gerçekleşecek. Festival bilet satışları 7 Eylül’de başlayacak.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir