‘Ozark’ın final sezonunun 2. kısmından ilk fragman yayınlandı

 ‘Ozark’ın final sezonunun 2. kısmından ilk fragman yayınlandı

Byrde ailesi, “Ozark”ın 4. sezon 2. kısım fragmanında suç imparatorluğundan kaçmak için son bir çaba gösteriyor. Seri, son yedi bölümün Netflix’te yayınlanacağı 29 Nisan’da sansasyonel bölümlerle sona erecek.

Fragmanda, Ruth (Julia Garner) intikam peşindeyken Marty (Jason Bateman) ailesinin hayatta kalamamasından korkuyor. Marty “Ellerime kan bulaşmasından bıktım Wendy. Seni rahatsız etmiyor mu?” derken, Wendy ise (Laura Linney) “İyi bir adam olmak için çok çaresizsin” yanıtını veriyor.

29 Nisan’da ayrıca, final sezonunun yapımını inceleyen 30 dakikalık özel bir bölüm olan “A Farewell to Ozark” da yayınlanacak.

“Ozark”ta Bateman ve Linney, kara para aklamak için Missouri’ye taşındıktan sonra Missouri’deki Ozarkların yerel suçlularına bulaşan Marty ve Wendy Byrde’ı canlandırıyor. 4. Sezonun ilk bölümü, Navarro uyuşturucu kartelinin avukatı Helen Pierce’ın (Janet McTeer) ölümünden sonra Byrde ailesini takip etti. Omar Navarro (Felix Solis), Marty ve Wendy’yi Ozarks’tan kaçmaya çalışırken operasyona daha fazla dahil eder, ancak geçmişleri onları rahatsız etmeye devam eder.

Dizide ayrıca Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, Richard Thomas, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk yer alıyor.

Chris Mundy, baş yapımcı ve yazar olarak geri dönüyor ve Bateman, Linney, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey ve Bill Dubuque ile birlikte ortak yapımcılığa soyunuyor.

Fragman:

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir