Wednesday 2. Sezonu ile Dönmeye Hazırlanıyor

 Wednesday 2. Sezonu ile Dönmeye Hazırlanıyor

Netflix‘in fenomen genç yetişkin serisi Wednesday, 2. sezonu ile dönmeye hazırlanıyor. Başrolünde Jenna Ortega’nın yer aldığı seriden “Geeked Week” etkinliğinde bir tanıtım videosu paylaşıldı. Serinin ilk sezonu Netflix’in en çok izlenen İngilizce içeriği olarak da rekor kırmıştı.


Şu sıralar Beetlejuice Beetlejuice ile gündemde olan ve yeni filmiyle gişede büyük bir başarı yakalayan Tim Burton’ın da parçası olduğu seri, The Addams Family spin-off’u niteliğinde. Ayrıca son haberlere göre Wednesday’in yeni sezonunda Tim Burton’ın 4 bölüm çekeceği de kesinleşti.

Yayınlanan tanıtım videosunda Tim Burton ile birlikte Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Emma Myers, Joy Sunday, Luis Guzmán ve “Thing” karakterinin sete döndükleri görülüyor. Videoda Jenna Ortega’nın kampüse girişi, Thing’in etrafta dolanması ve Tim Burton’ın kamera arkası sahneleri gibi görüntüler yer alıyor.

wednesday

Bununla birlikte 2. sezon için oyuncu kadrosuna Steve Buscemi, Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter ve Noah Taylor gibi isimler de katıldı. Jenna Ortega da yaptığı açıklamada “yeni sezonun daha fazla korku öğesine yer vereceğini ve her bölümün bir film gibi hissettireceğini” ifade etti. Catherine Zeta-Jones ise yeni sezon hakkında “bu sezon hayal edebileceğinizden daha büyük ve daha çarpık olacak” şeklinde bahsetti.

Netflix‘in en öncelikli içeriklerinden birisi olan Wednesday, 2. sezonuyla 2025’te dönecek.

Fotoğraf: Helen Sloan/Netflix © 2024

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir