Game of Thrones’un Cercei’si Lena Headey Catwoman mı Olacak?

 Game of Thrones’un Cercei’si Lena Headey Catwoman mı Olacak?

Warner Bros geçen yıl DC Extended Universe’e “Motor!” demek konusunda sorunlar yaşamış olsa da DC filmlerinin fanları süper kahraman filmlerinin arkasında durmaya devam ediyor.

Holywood aktörleri ve aktristleri de DC’nin süper kahraman filmleri ile oldukça ilgili. Bunlardan biri de Game of Thrones’un Cercei’si Lena Headey.

Geçtiğimiz günlerde Headey’in hayranları ona twitter üzerinden, neden DC’nin en femme fatale karakteri olan Catwoman’ı (Kedi Kadın) oynamadığı konusunda sorular yöneltti. Hatta photoshop ile Headey’i Catwoman kılığına sokanlar da oldu.


Bu sorular üzerine oyuncu yine Twitter üzerinden takipçilerine önemli bir soru yöneltti. Bruce Lannister adlı kullanıcının “Neden hala Catwoman’ı oynamıyorsun?” tweetini alıntılayarak “Cidden neden oynamıyorum?” diye sordu.


Ben Affleck’ten sonra yeni bir senaryo ve yeni bir yönetmenle yoluna devam eden DC’nin Headey’i Batman filmindeki Catwoman olarak bünyesine alıp almayacağını bekleyip göreceğiz.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir