The Kominsky Method, üçüncü sezonuyla final yapacak

 The Kominsky Method, üçüncü sezonuyla final yapacak

Netflix, The Kominsky Method için üçüncü ve son sezon onayını verdi

Netflix’in sevilen dizisi The Kominsky Method, üçüncü sezon onayını aldı. Başrollerini Michael Douglas ile Alan Arkin‘in paylaştığı komedi – dram türündeki dizi, üçüncü sezonuyla sona erecek.

Deadline‘ın haberine göre, dizinin son sezonu olacak bu üçüncü sezonun kaç bölüm içereceği ise henüz açıklanmadı.

The Kominsky Method, artık kendi stüdyosunda oyunculuk eğitimi veren ve oyuncu koçluğu yapan eski aktör Sandy Kominsky (Douglas) ile en yakın dostu ve menajeri Norman Newlander (Arkin) arasındaki ilişkiyi konu alıyor. İş ve aile ilişkilerinin yanı sıra yaşlılık meselesi, dizinin ele aldığı ana temalardan.

The Big Bang Theory, Two and a Half Man gibi yapımlardan bildiğimiz Chuck Lorre tarafından yaratılan dizi, 2018 yılında En İyi Komedi Dizisi dalında Altın Küre kazandı. Aynı yıl, Michael Douglas da dizideki rolüyle komedi dalında En İyi Oyuncu ödülünü aldı.

Dizide Douglas ve Arkin’e Sarah Baker ve Nancy Travis gibi isimler de eşlik ediyor.

The Kominsky Method‘un ikinci sezonu Ekim 2019’da prömiyerini yapmıştı. Dizinin üçüncü sezon çekimleri ise koronavirüs pandemisi nedeniyle belirsiz bir tarihe ertelendi.

Chuck Lorre, dizinin kendisi için “tam bir tutku projesi” olduğunu belirtirken “Gerek izleyiciden gerek eleştirmenlerden aldığımız sıcak tepkiler harika bir deneyim oldu. Bu son sezonla hikayeyi toparlamak için heyecan duyuyorum,” ifadelerini kullandı.

Editör

Aralık 2016'da yayın hayatına başladı. Spinoff'u, prequel'i, sequel'i, remake'i, eşi benzeri muadili olmayan, Türkiye'nin tek DİZİ KÜLTÜRÜ dergisi ve web platformu...

Related post

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir